Verzendingen en Leveringen:

Waar leveren wij?

Wij leveren momenteel alleen in de gemeente Oldambt  

 €5,- voor brievenbus (metworst)

Binnen de regio worden bestellingen gratis bezorgd vanaf 30 euro onder de 30 euro rekenen wij 5,95 bezorg kosten. Er word met u dan een afspraak gemaakt wanneer er geleverd word.

Verzenden wij gratis?

Binnen de regio bezorgen wij gratis vanaf €30,-

Hoe en wanneer krijg ik mijn bestelling?

De bezorging binnen de regio word het vlees gekoeld bezorgd. 

Op het moment worden de bestellingen bezorgd op Vrijdag tussen 10:00 en 14:00 indien dit niet lukt kunt u het beste even contact opnemen met de slagerij. 

Is het mogelijk mijn bestelling af te halen?

Jazeker! En als u onder €75,- wilt bestellen, betaalt u bij afhalen natuurlijk ook geen bezorgkosten van €7,95.

U kunt uw bestelling afhalen bij onze Slagerij Oldambt op de Venne 7 , 9671DA in Winschoten.

Maandag tussen 12:00 en 17:00
Dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur bent u van harte welkom in de Slagerij.

Als u wilt afhalen vult u alsnog uw bezorgadres in, deze hebben wij nodig voor onze factuur. Daarna kiest u bij verzendmethodes voor de optie afhalen. 

 

Er is iets mis met mijn bestelling.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij zijn erg trots op dat we goede kwaliteit producten voor een goede prijs aanbieden. Maar, voedsel is geen fabrieksproduct(tenminste ons voedsel niet!), daardoor zitten er altijd verschillen in.

Mocht er een keer iets niet goed zijn met een product of uw bestelling, neem dan contact met ons op via de telefoon tussen 09:00 uur en 17:00 uur of stuur ons een email:info@slagerij-oldambt.nl

Wij staan altijd klaar om het zo snel en netjes mogelijk op te lossen.


Productvragen:

Hoe zijn de producten verpakt?

Natuurlijk denken wij ook bewust mee met het milieu. Dit is een belangrijk thema van deze tijd. Daardoor proberen wij zo min mogelijk plastic te gebruiken, met een kanttekening.

Voedselverspilling is een groot probleem in de Westerse wereld en door middel van ons voedsel te vacumeren en in te vriezen kunnen we voedselverspilling met 90% verminderen.

Bijna 1/3de van al ons voedsel wordt verspild. Door dit te voorkomen besparen wij veel onnodige CO2 uitstoot. U hoeft uw eten namelijk pas uit de vriezer te halen zodra u het nodig heeft. 

Op deze wijze bespaart de slagerij bijna 70% aan plastic per verpakking.

Wat u dan nog zelf kunt doen is vooruit te plannen en uw bestelling niet wekelijks te plaatsen, maar wellicht voor twee of vier weken tegelijk. Onze producten zijn minimaal 6 maanden houdbaar. Dat bespaart ook weer een ritje voor de koerier. Vinden zij misschien niet leuk, maar het milieu wel. 

Hoelang kan ik mijn producten bewaren?

Wanneer u bestelt, kunt u er vanuit gaan dat uw producten nog minimaal zes maanden houdbaar zullen zijn in de vriezer bij -18C. 

Wanneer u uw producten uit de vriezer haalt kunt u deze het beste 24 uur laten ontdooien in de koelkast. Na ontdooien is uw vlees nog twee à vier dagen goed in de vacuum verpakking in de koelkast. Bewaar vis maximaal twee dagen. 

Vries uw vlees & vis na ontdooien niet opnieuw in en laat het niet ontdooien op kamertemperatuur. Op deze manier kunnen bacteriën zich sneller vermenigvuldigen en gaat de kwaliteit van uw product erop achteruit. 


Bestellen en Betalen:

Welke betaal mogelijkheden zijn er?

Op dit moment bieden wij de mogelijkheid om te betalen via iDEAL, Bancontact, credit card en debit card maar ook kunt u gebruik maken van achter afbetalen.

Ideal werkt met: ING, Triodos, ASN Bank, SNS Bank, RegioBank, ABN Amro, Rabobank, Van Lanschot Bankiers, Handelsbanken, Revolut, bunq en Knab.

Credit/debit card met: Visa/Mastercard en Maestro.